2012-12-23 16:53:26• hírek • Kocsis Zoltán

Csekély érdeklődés az örökbefogadási napon

Ismét csekély volt az érdeklődés a Free Life Egyesület által szervezett örökbefogadási napokon - a három nap alatt alig hat kutyus talált magának, remélhetőleg, szerető gazdát.

A karitatív eseménynek december 16., 22. és 23-án a Szatmárnémetiben, a Láncos templommal majdnem szemben található Grand Mall adott otthont az ott zajló Karácsonyi Vásár keretein belül. A Free Life önkéntesei minden egyes alkalommal tucatnyi kutyust vittek el, ám az első nap négy, szombaton alig kettő, vasárnapi ottjártunkig pedig egyetlen kölyök sem lelt gazdára. Az örökbefogadási procedúra mellesleg igen egyszerű, csak egy formanyomtatványt kell kitölteni, ahol az új gazdi megadja személyes adatait.

A Free Life Egyesület szívesen fogad bármiféle segítséget. Elsősorban élelemre, táplálékra lenne szükség a kutyák számára, de szívesen fogadnak bármilyen használt, régi ruhát illetve kutyaházak építésére alkalmas alapanyagokat - ezzel segítve a gyámoltalan állatok védekezését a fagyos hideg ellen.

Az Egyesület önkéntesei, számításaik szerint, 300-350 kutyát látnak el a menhelyen, de az állatok száma folyamatosan növekszik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: