2012-11-19 14:09:33• hírek • Póti Orsolya

Szakmai nap a Szent Pál Központban

Szakmai napra kerül sor november 21-én a Szent Pál Központ előadótermében.
Szakmai napra kerül sor november 21-én a Szent Pál Központ előadótermében.

„Az aktív öregedés - remény és lehetőségek" címmel szervez szakmai napot a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet november 21-én. A rendezvénynek a szervezet égisze alatt működő „Szent Pál" Központ ad otthont.

A szatmári Caritas munkatársai november 21-én, szerdán 9 órától szeretettel várnak minden érdeklődőt arra a szakmai napra, melynek témája az aktív öregedés. A rendezvény célja nem más, mint az idős-gondozásban tevékenykedő szakemberek együttműködésének és párbeszédének elősegítése - tudtuk meg Fazekas Csillától, a szervezet sajtóreferensétől.

A szakmai nap Flore Ioan szociológus „A társadalom elöregedése és annak következményei" című előadásával veszi kezdetét, ezt követően pedig Schupler Anett, a Caritas idős-gondozási területének vezetője tart beszámolót a megyénkben élő idősek problémáiról.

Továbbá a rendezvény keretében bemutatkozik a nagybányai tornacsoport és a szatmárnémeti Reménység Központ tánccsoportja. Rövid szünet után kerekasztal megbeszélésekre kerül sor elsőként Georgescu Iulia, a Pro Vobis Alapítvány ügyvételei igazgatójának vezetésével, majd Kárádi Erzsébet, a nyírbátori Fazekas Gábor Idősek Otthonának munkatársa irányításával.

A résztvevők végezetül Román János plébános „A spirituális értékek tudatosítása az idősekkel kapcsolatos szakmai tevékenységben" című előadását hallhatják. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: