2011-02-11 09:34:33• hírek • Szatmár.ro

Szakítsatok a megszokásokkal!

Már bejártad az összes ajándékboltot, de még nem döntötted el, mivel fogod meglepni szerelmedet? Akkor válassz a Primagym Aerobic, Cycling & Fitness Központ különleges Valentin napi ajánlatai közül!

Ha idén valami szokatlan meglepetéssel rukkolnál elő, és valami különlegességgel ajándékoznád meg kedvesedet, akkor ne gondolkozz sokat! Térj be a Primagym Aerobic, Cycling & Fitness Központba, és válassz Valentin napi ajánlataik közül.

Mint tudjuk, legnagyobb kincsünk az egészség, és ha ezt a kincset nem őrizzük meg, akkor könnyen elvész. A már megszokott Valentin napi ajándékok helyett lepd meg szerelmedet ezzel a kinccsel! Nincs más dolgod, mint Valentin napjáig felkeresni a Primagym szakembereit, és igényelned egy ajándékutalványt, amivel az általad megajándékozott személy majd kiválthatja a számára legjobb bérlet típust.

A szerelmesek napján pedig igazi meglepetéssel várja a Primagym a párokat! Térjetek be hozzájuk február 14-én, és ajándékozzátok meg egymást egy kis mozgással! Azok a párok, akik ezen a napon váltanak fitnesz bérletet 20 százalék kedvezményben részesülnek. Szakítsatok a megszokásokkal, és ajándékozzátok meg fitt, mozgással teli napokkal egymást!



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: