2007-12-28 22:20:42• hírek • Szatmár.ro

Az év szakításai és esküvői a 2007-es évben

njsutcameron1Ebben az évben voltak sztárok akik különváltak, majd újra összejöttek és összeházasodtak.

Az év első nagy szakítása Cameron Diaz és Justin Timberlake nevéhez fűződik: januárban jelentették be hivatalosan, hogy különváltak. Pedig Cameron téli tájban akarta kimondani a boldogító igent. Justin végül kilépett a kapcsolatból.

Eva Longoria és Tony Parker története ezzel ellentétes: 2006 októberében szakítottak, aztán meggondolták magukat, és 2007. július 7-én pompás menyegzőt tartottak.

Liz Hurley és Arun Nayar a polgári házasságkötés után az egyházi szertartásra a délnyugat-angliai Sudeley kastélyba vonultak, ahol óangol nyelven adták őket össze. Egy hétre rá a pár Indiában is megesküdött a jodphuri Meherangarh erődben.

Az általános vélemény szerint nagyon összeillett Kate Hudson és Owen Wilson, a pár mégis többfordulós szakítást tartott. Már tavasszal pedzegették a lapok, hogy Owen nem akarja még lekötni magát. Aztán újra összejöttek, mígnem júniusban végleg lezárták a kapcsolatukat. Owen azóta túl van egy öngyilkossági kísérleten és állítólag már bánja, hogy végleg szakított Kate-tel.

Leonardo DiCaprio és a szép izraeli modell, Bar Refaeli a nyár elején eljegyzést tartott, de már ősszel búcsút intettek egymásnak.

stop.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: