2018-04-25 21:11:57• hírek • Szakított párjával Radics Gigi

Szakított párjával Radics Gigi

Visszatér az X-Faktor mentori székébe Radics Gigi – tudta meg a Blikk. Noha az elmúlt hónapokban rengeteg hír felröppent azzal kapcsolatban, hogy Gigi nem folytatja a tehetségkutatót, és új női tagot kap a ByeAlex, Gáspár Laci, Puskás Peti mentorcsapat.

Az RTL még egy sejtelmes reklámot is leforgatott a műsorhoz, amelyben egy tévé takarta a női ítész arcát. Most azonban Gigi a Blikken keresztül tisztázta a helyzetet.
 

– Óriási örömmel térek vissza a srácokhoz, azonnal igent mondtam, amikor felkértek a következő X-Faktor-évadra – mondta a Blikknek Gigi, akinek boldogságát kissé árnyalja a magánéletében bekövetkezett fordulat: szakított ugyanis zongorista kedvesével, Norbival, akivel három és fél évig voltak együtt.
 

Nehéz hónapok vannak mögöttünk, de be kellett látnunk, hogy már nem működik tovább a kapcsolatunk, így szép csendben elengedtük egymást. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, és már nem tudtunk elég időt fordítani egymásra, ami megviselte a kapcsolatunkat. Átbeszéltünk mindent, és a különválás mellett döntöttünk – vallotta be a Blikknek szakítása okát Gigi, aki idén februárban mondta ki kapcsolatuk végét, és utána egyenesen Amerikáig repült felejteni és újrakezdeni.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: