2013-02-01 09:48:20• hírek • Blikk.hu

Szakított focista szerelmével Tóth Gabi

Tóth Gabi  - információink szerint - szakított focista barátjával, Rasztovits Dáviddal!

Pedig nagy szerelemnek indult, mégsem tartott tovább egy évnél. A szakítás hátterében egy közeli ismerős szerint valószínűleg az állhat, hogy Gabi és Dávid elhidegült egymástól, hiszen az utóbbi időben az énekesnő elfoglaltságai miatt keveset találkoztak.

- Gabi a színházi szerepe miatt leköltözött Győrbe, míg párját az edzései Budapesthez kötötték. Bár nagyon szerették egymást, ez hirtelen elmúlt, és megbeszélték, pontot tesznek a kapcsolatuk végére - mondta a Blikknek egy nevét elhallgató ismerős, aki azt is elárulta, Gabit megviselte a szakítás, ennek ellenére teljes erőbedobással dolgozik, hiszen a színházi fellépései mellett a Szombat esti lázra is készül. - Gabi körül most igazán felgyorsultak az események. Jelenleg a karrierjére összpontosít, jó is, hogy ennyi feladata van most, hiszen így könnyebb átvészelnie a szakítást - tette hozzá az ismerős.

Az extravagáns énekesnő tavaly január végén tárta nyilvánosság elé, hogy újra szerelmes, és megtalálta lelki támaszát Dávidban. A párt azóta is sűrűn lehetett együtt látni, és szinte megkérdőjelezhetetlen volt a kapcsolatuk erőssége. Dávid az elmúlt egy hónapban az ingázást is vállalta Budapest és Győr között, hogy focistakarrierjét és barátnőjét se hanyagolja el. Még a múlt heti próbákra is leutazott, hogy támogassa kedvesét, de a külön töltött idő, úgy tűnik, rányomta a bélyegét a kapcsolatukra.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: