2014-01-21 09:25:27• hírek • Blikk.hu

Szakított élete első szerelmével László Attila

„Az első szerelem olyan, mint egy álmodás, Az első szerelem legfeljebb egy kézfogás, Az első szerelem mégis szebb a többinél, Az első szerelem mindhalálig elkísér" - énekelte önfeledten Máté Péter slágerét a koncertjein László Attila.

A Blikk megtudta: a tehetséges énekes szakított az első szerelmével, Viviennel. Az információk szerint már az ünnepeket is külön töltötték a tinik.

- Ez egy elég fájó dolog az életemben. Ne haragudjon, de nem szeretnék beszélni róla sem most, sem a későbbiekben - mondta szűkszavúan László Attila, hozzátéve: most csak a gimnáziumi tanulmányaival foglalkozik.

Attila két és fél évvel ezelőtt mesélt először kedveséről. Boldogan mesélte, hogy Viviennek hívják, és nagyon aranyos, szép lány, aki ugyanolyan csendes és visszafogott, mint ő.  Mint mondta: saját magát látta benne. A fiatalok jól kijöttek egymással. Mivel a szüleik is összebarátkoztak, együtt jártak nyaralni is, úgy tűnt, hogy senki és semmi nem állhat a szerelmük útjába.

De vajon miért szakítottak? Nem egy harmadik miatt mentek külön - szögezte le határozottan László Attila egyik közeli barátja. - Az igazság az, hogy az utóbbi időben egyre kevesebb időt töltöttek egymással. Amíg régebben hetente többször is találkoztak, addig az utóbbi pár hónapban többnyire már csak telefonon tartották a kapcsolatot. Kihűlt a szerelmük. Már az ünnepeket is külön töltötték.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: