2013-08-29 10:15:40• hírek • Blikk.hu

Rippel összejött a szexi versenyzővel

Alig négy hónap telt azóta, hogy Rippel Feri és felesége, Vivien bejelentették, külön utakon folytatják, a világhírű artista újra szerelembe esett. A szívét a Miss International Hungary szépségverseny – amelynek Feri a zsűritagja volt – egyik jelöltje rabolta el, akivel a szerda délelőtti nyilvános programon alig tudták leplezni egymáshoz fűződő érzelmeiket.

Az artista és újdonsült kedvese hiába próbálta tagadni, hogy gyengéd érzéseket táplálnak egymás iránt, hiába kerülték egymást, mégis észrevehető volt, hogy a tömegben többször is összeakadt a tekintetük. Feri oda-oda pillantott, miközben újdonsült barátnője a többi jelölttel csevegett, ám amikor a lányok egyesével felvonultak, hogy bemutatkozzanak, az artista kedvesen, alig észrevehetően megfogta a kezét, ezzel jelezve, hogy mellette áll, és szorít neki. Rippel Feri eleinte szakmai szemmel figyelte a szebbnél szebb lányokat, ugyanis ő készítette fel őket a megmérettetésre, azonban az egyikük megbabonázta.

– Feri nagyon tisztességesen viselkedett, mert amikor már nem érezte korrektnek, hogy továbbra is az ítészek között maradjon, azonnal kilépett a zsűriből. Nem közölte, hogy valaki elrabolta a szívét, csak annyit mondott, hogy túlságosan is „összebarátkozott" a lányokkal, és a továbbiakban már csak a táborvezető posztját tölti be – mondta egy neve elhallgatását kérő informátorunk.

Feri a szakítása óta mintha éveket fiatalodott volna, láthatóan felszabadult, arcáról is alig tudta letörölni a csibészes mosolyt. Ez nem is meglepő, ugyanis újdonsült szerelme nemcsak roppant csinos, de Ferinél nagyjából húsz évvel fiatalabb is, ám ez mit sem változtat egymáshoz fűződő érzelmeiken. Információink szerint viszonyuk egyelőre még kialakulóban van, és a versenyzők többsége sem tud arról, hogy kapcsolatuk nem pusztán baráti és szakmai.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: