2007-01-04 23:16:33• hírek • Szatmár.ro

Szakított Justin Timberlake és Cameron Diaz

 Három év után véget ért Justin Timberlake és Cameron Diaz kapcsolata.
Szakított egymással Justin Timberlake és Cameron Diaz, és már az ünnepeket is külön töltötték. Timberlake ezt barátainak vallotta be a napokban, de hivatalosan nem jelentették be a hírt.

Pedig úgy tervezték, hogy együtt karácsonyoznak és szilvesztereznek. Utoljára december 16-án látták együtt őket kéz a kézben, amikor épp Tiberlake otthonából távoztak.

Külön utakon

"Mindenkinek volt olyan kapcsolata, ami nem működött. Egy kapcsolat sikere attól függ, hogy mindkét fél mennyire nyitott a szerelemre" - mondta Cameron Diaz még néhány héttel ezelőtt.

A karácsonyi ünnepek után Timberlake-et már párja nélkül látták egy éjszakai szórakozóhelyen, Memphisben, míg Cameron Coloradóban síelt. Timberlake már karácsony előtt két nappal azt mondta egy barátjának, hogy Cameronnal szakítottak.

Vigasz a régi barátnőnél

A pletykák szerint Justin nem sokáig bánkódott, állítólag újra összejött régi barátnőjével, Veronica Finnel, akit még a főiskoláról ismert. Egy szemtanú látta, amint megcsókolta a lányt és átkarolta a vállát. Közeli barátok tudni vélik, hogy igazán szerelmesek egymásba.

Botrány a szilveszteri partin

Cameron Diaz és a Justin Timberlake mindenesetre jelen voltak Kate Hudson szilveszteri partiján. Igaz, nem egymással voltak elfoglalva. Timberlake feltűnően flörtölt a házigazdával, sőt egy időre el is tűntek az emeleten, majd Kate átöltözve bukkant fel újra.

Az énekes nem volt hajlandó kommentálni a hírt, Hudson pedig azt mondta, hogy rengeteg vendég volt azon az estén, de mind csak barát és nem több.

velvet.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: