2012-08-31 09:03:01• hírek • Blikk.hu

Szakított Hien és Caramel

A Blikk információi szerint szakított Caramel és megasztáros kedvese, Hien.

A The Voice mestere, aki 2005-ben megnyerte a Megasztárt és a vietnami származású fiatal lány, aki a negyedik szériában volt döntős, alig pár napja vetett véget tavaly év vége óta tartó szerelmüknek.

„Most elköszönni kell, csendesen. Remélni, hogy nyomot hagyok a szíveken. Ígérd meg nekem, hogy nem felejtesz el, hiszen a részem vagy és a szívemben mindig ott leszel." - írta Caramel a Megasztár legutóbbi szériájának búcsúdalában. Most saját soraiban találhat vigaszt, hiszen nagyon hitt ebben a szerelemben.

Amikor értesültünk a szakításról, azonnal keresni kezdtük az érintetteket, mivel Hient nem sikerült telefonon elérni, a menedzserét hívtuk. Ő meglepődött, hogy máris eljutott hozzánk a hír, és kérdésünkre kérdéssel válaszolt:

- Honnan tudják? - hüledezett, majd kérte, egyelőre ne jelentessünk meg a szakításról cikket, mivel még annyira friss. További egyeztetést és visszahívást kért, amely másnap meg is történt, ám akkor már úgy tett, mintha minden rendben lenne a pár között. Arra a kérdésre, hogy tényleg szakított-e Hien és Caramel, nem adott egyértelmű választ.

- Nincs semmi, ők mindig is azt állították, úgy élnek, mint egy olasz család - jelentette ki.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: