2018-10-06 06:06:44• hírek • Blikk.hu

Szakítások nyara a sztárvilágban

A szakítások évszaka volt az idei nyár a hazai celebeknél. Az egyébként romantikus, nyári időszakban ment szét több álompár is.

A héten derült ki a legváratlanabb hír: lapunk elsőként számolt be arról, hogy Várkonyi Andrea  közös gyermekükkel elköltözött Bochkor Gábortól, saját bevallásuk szerint nyár óta nem élnek együtt.

 

Bochkorék szakítását alig egy nappal előzte meg a hír, amely szerint Gregor Bernadett és férje, Szarvas Attila elválik. A volt férj Facebook-oldalán jelentette be, hogy hivatalosan is vége a kapcsolatuknak. "Mindent megpróbáltunk, de be kellett látnunk, hogy ez a közös utazás itt véget ért" – írta a mindenkit megdöbbentő bejegyzésében Szarvas.

 

Pély Barnabás május végén egy közleményt adott ki, hogy négyévnyi házasság után szétválnak útjaik Galambos Dorinával. A hírek szerint karrierjük miatt váltak szét, saját fellépéseikre koncentrálnak.

 

A Sziget Fesztiválon vallotta be Osvárt Andrea, hogy olasz párjával, Robertóval két év után külön folytatják.

 

"Roberto máshogy képzelte el a családi életet, mint én" –nyilatkozta lapunknak akkor a színésznő.

 

Augusztusban pedig Pachmann Péter először a Blikkben tárta fel válását, az okokat abban látta, hogy ő és párja is más utakon képzelték el a jövőt. "Fontos hangsúlyozni, hogy egyikünk életében sincsen egy „másik valaki”, tehát maga a döntés teljesen racionális alapon született meg" – nyilatkozta a tévés.

 

Nika, azaz Veres Mónika énekesnő a LifeTV kamerája előtt vallotta be nemrég, hogy az augusztusra tervezett esküvőből nem lett semmi, pár hónapja még boldogan nyilatkozott kettejük szerelméről.

 

A Blikknek nyilatkozó dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus szerint nyáron sincsenek védve a kapcsolatok.

 

"Tévedés azt hinni, hogy a nyár egy védettebb időszak, sőt! Számos kliensemnél tapasztaltam, hogy ha fárad a kapcsolatuk, akkor nyárra időzítik a szakítást. Van, aki erre tudatosan készül és persze olyan is, aki csak belesodródik" – mondta lapunknak a szakértő.

 

Az idei strandszezon legnagyobb port felverő válását nem egy házas- vagy szerelmespár, hanem Majka és Curtis szállította. Az ózdi rapper először koncertjén, majd Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem dolgozik tovább barátjával és szerzőtársával, Curtisszel, annak drogproblémái miatt. A bejelentés óta külön utakon járnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: