2009-06-19 13:22:13• hírek • Ferenczi Noémi

Szakértői központot hoztak létre

Pénteken délelőtt ismertették a Gheorghe Dragos Gazdasági Iskolaközpont projektjét, mely keretében egy gazdasági, kulturális és szakértői központ létrehozását tűzték ki célul.

Az ismertetőn jelen volt Mariana Popa főtanfelügyelő, Kónya László főtanfelügyelő-helyettes, Erdei D. István parlamenti képviselő, illetve számos közintézmény, bank képviselője. Az iskola tanárait és a vendégeket  Popa Vasile igazgató köszöntötte, majd elmondta a projekt az iskolai programon kívül biztosít elfoglaltságot a diákok számára, mely által olyan kapcsolatokat építhetnek ki, melynek hasznát veszik további pályájuk során és nem utolsó sorban bővíthetik ismereteiket, megtapasztalhatják a csapatban való munka szépségeit. A projekt keretében végzett tevékenységekbe minden diákot szeretne bevonni az iskola vezetősége.

Magának a projektnek a kezdeményezője Ion Vadan, aki a projektben rejlő lehetőségeket vázolta fel, anélkül hogy azok gyakorlati kivitelezhetőségére kitért volna. Elmondta, ez nem egy iskolán belüli projekt, hanem lehetőség arra, hogy egy olyan közeget hozzanak létre a szatmári gazdasági tevékenységet folytatók számára, hogy azok kapcsolatba kerüljenek egymással egyre többen szakértővé váljanak, majd akár internetes információs kereskedelemmel foglalkozzanak.

A felszólalók mindannyian sok sikert kívántak a projekt sikeres véghezviteléhez.


Az iskola pedagógusi közsségi is részt vett az ismertetőn
Az iskola pedagógusi közössége is részt vett az ismertetőn


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: