2019-07-29 08:11:03• hírek • Agerpres/Szatmár.ro

Szakadékba zuhant öt fiatal a Transzfogarason

Forrás: oradesibiu.ro
Forrás: oradesibiu.ro

Húsz méter mély szakadékba borult egy autó vasárnapról hétfőre virradóan a Transzfogarasi-úton, ahol éjszaka tilos a közlekedés - adta hírül hétfő délelőtt az Agerpres hírügynökség.

Az autóban öten ültek, három fiatalember és két lány, mindannyian 18-19 évesek. A 18 éves sofőr a jelek szerint túl nagy sebességgel akart bevenni egy kanyart, így az autó lesodródott az útról. Az egyik utas - egy 18 éves fiatalember - súlyos sérülésekkel került a temesvári kórházba, egy másik csigolya- és bordasérüléseket szenvedett, a harmadik pedig a fején sérült meg. A lányok is kórházba kerültek, egyiküket azonban rövidesen kiutalhatják - tájékoztatott hétfőn Decebal Todăriţă, a Szeben megyei sürgősségi kórház szóvivője.

A kocsi a Bâlea-tó és a Bâlea-vízesés között borult a szakadékba, ahol éjszaka szigorúan tilos közlekedni. A Szeben megyei rendőrség szóvivője közölte: a balesetet okozó 18 éves sofőr ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt büntetőjogi kivizsgálás indul. Ha a baleset nem következett volna be, a fiatalembertől akkor is megvonták volna 60 napra autóvezetői jogosítványát és 6-8 büntetőpontot kapott volna, mert éjszaka közlekedett a Transzfogarason.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: