2019-10-16 10:05:28• hírek • Bede Emőke

Szájkaratéra vár Szatmárnémetiben Kelemen Hunor

október 18

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség államfőjelöltje, Kelemen Hunor pénteken 19 órától a szatmári Red Hat Yardban szájkaratézik.

„Szeretettel várunk mindenkit, akinek baja van az RMDSZ-szel, a közéleti szereplőkkel, vagy úgy egyáltalán a politikával! Gyere el, kérdezz Kelemen Hunortól, és mondd el a véleményed” – olvasható az RMDSZ, a Magyar Ifjusági Értekezlet, a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács, valamint a Maros Megyei Egyeztető Tanács szervezésében megvalósuló esemény nem mindennapi meghívójában. Ahogyan már ebből a két mondatból is sejteni lehet, maga az esemény a megszokottnál kötetlenebb, lazább hangulatban fog zajlani, és a résztvevőknek lehetőségük lesz feltenni minden olyan kérdést Hunornak, melyre formálisabb közegben talán nem volna mód. 
 

A Szájkaraté az utóbbi hetekben több erdélyi városban is sikerrel mutatkozott be, komoly érdeklődést keltve a politika és a közélet iránt érdeklődők körében. Hogy mire lehet tehát számítani? Biztosan szóba kerülnek aktuálpolitikai kérdések, a kormányalakítás körüli egyeztetések és a közelgő elnökválasztás is, viszont a Butka Gergő által moderált, kötetlen hangnemben zajló konzultáció fonalát főként a kérdezők alakítják majd. Ha tehát kérdésed vagy mondandód van, akkor pénteken legyél ott!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: