2012-02-15 15:46:07• hírek • Szatmár.ro

Szájhősök - új sorozat az m1-en

Új sorozattal várja a nézőket az m1 Poén péntek című színvonalas szórakoztató összeállítása.

A péntekenként 21.15-től látható Szájhősök című zenés vígjáték-sorozat ezúttal a budapesti éjszaka, a revük flitteresen csillogó világába vezet. A parádés szereposztást felvonultató, négy részes Szájhősök havonta egyszer jelentkezik az m1-en.

A Szájhősök a budapesti éjszaka csillogó oldalán játszódó történet. Az epizódokban beleláthatunk az orfeumok és lokálok énekeseinek, zenészeinek, vendégeinek szórakoztató és szenvedélyes kalandjaiba, tanúi lehetünk a színpadi produkcióiknak és a háttérben folyó játszmáknak, intrikáknak is.

A történetek egyik főhőse Franci (Debreczeny Csaba), az énekes, akinek két szerelme van: a zene és a nők. Leghűségesebb rajongója az Orfeum felszolgálónője, Lizi (Kovács Patrícia), leghűtlenebb pedig az Atlantic szépséges dívája, a hidegen csábító Adél (Kapócs Zsóka).  A zongoránál a tapasztalt muzsikus hallható, Maxi (Reviczky Gábor), aki nem csak a színpadon kíséri Francit, de az életben is támogatja, ha meginog. Rejtély, hogy az Atlantic befolyásos főnöke, Bakó (Gáti Oszkár) miért próbálja meg újra meg újra kezébe venni Franci életének irányítását és szintén rejtélyes, hogy Franci miért nem tudja eldönteni, hogy akarja-e Bakó segítségét, vagy nem.

Az éjszaka Szájhőseinek múltját titkok övezik, jelenük kalandokkal, szerelmekkel és csalódásokkal teli, jövőjük pedig izgalmas meglepetéseket tartogat - sok zenével!

Szájhősök - új sorozat az m1-en

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: