2014-11-07 18:38:55• hírek • Kocsis Zoltán

Szadista börtöntöltelék ötéves értelmi fogyatékos gyereket erőszakolt meg Ákoson

Megdöbbentő esetről rántotta le a leplet az egyik helyi román nyelvű portál: egy szadista börtöntöltelék a Szatmár megyei Ákos településen megerőszakolt egy öt éves értelmi fogyatékos kisfiút. A gyereket kórházban kezelik, a férfit 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték.

Az eset még október 29-én történt és a Szatmár Megyei Rendőrség „természetesen" nem számolt be róla. Az 58 éves F. Zoltán kekszet ígért a kisfiúnak, így vette rá, hogy kövesse őt lakására. Itt pedig a szadista férfi brutálisan megerőszakolta.

Miután a gyerek elmondta szüleinek az esetet, előbb a községi orvosi rendelőbe vitték. Miután az orvosnő megvizsgálta, értesítette a rendőrséget. Az igazságügyi orvosi szakértő is megvizsgálta és végbélrepedést állapított meg nála. A fiút a Szatmár Megyei Kórházban operálták meg és azóta is ott kezelik.

F. Zoltánt a rendőrség 30 napos előzetes letartóztatásba helyezte. Az állapot nem ismeretlen a férfi számára, hisz alig egy éve szabadul négy éves börtönbüntetése után. Akkor rablás és magánlaksértés miatt ítélték el. Érdekesség, hogy F. Zoltán ellen korábban már folytattak vizsgálatot pedofília gyanújával, ám akkor a hatóság nem tudta rábizonyítani egy másik gyerek megerőszakolását, így végül ejtették a vádat...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: