2014-01-06 22:37:23• hírek • Blikk.hu

Szabó Zsófi újra együtt a főnökével

Újra együtt a Jóban Rosszban színésznője és producere! Úgy tűnik, Nagy Tamás Grande és Szabó Zsófi nem képes elszakadni egymástól, s noha október közepén minden arra utalt, hogy több hónapos boldogság után elválnak útjaik, sokáig nem bírták a másik nélkül.

Pedig nem is olyan rég még arról lehetett hallani, milyen nehezen viselte a szakítást a szép szőkeség. A közösségi hálón érkezett egy hozzászólás, amely ironikusan vázolta a jelen helyzetet: „Szegénykém... Mekkora lelki teher lehet neki, hogy szakított Nagy Tamással. Pláne, hogy szombaton vele ebédelt egy Pest környéki csárdában" - árulta el egy szemfüles olvasó.

A színésznő tegnapi közösségi oldalára írt posztja pedig szintén arról árulkodik, hogy ráragyogott a boldogság.

„Induljon a nap. Jöjjön, aminek jönnie kell. Ez egy tavalyi kép (fotó a bevérzett szeméről, amely a forgatásokon átélt sok sírásnak köszönhető) a legkeményebb időszakból, ami ma folytatódik. Istennek hála: nem egyedül. Kizárok mindent magam körül, csak a szeretteimre és a munkámra koncentrálok. Újra EGYÜTT. Jóban Rosszban" olvasható a szőke színésznő oldalán.

A párocska tehát valóban újra együtt van, igaz, csak nemrégiben melegedtek megint össze.

- Egy ideig tartották a távolságot egymástól, úgy tudom, nem is nagyon beszéltek, de az idő minden bizonnyal sokat segített, mert mostanában megint találkozgatnak egymással, és próbálják felmelegíteni a kapcsolatot - mondta egy neve elhallgatását kérő informátor.

Az utóbbi hónapokban igen sok megpróbáltatáson ment keresztül Szabó Zsófi. Bár a szakításukról egyikük sem nyilatkozott, nem volt titok, hogy a fiatal színésznőt mennyire megviselték a történtek. November közepén egy olvasó-riporter még azt is lencsevégre kapta, amint Zsófi fekete ruhában, lehajtott fejjel éppen a pszichológusától távozik.

A hír folytatása a Blikk.hu-n olvasható!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: