2014-11-24 09:50:40• hírek • Blikk.hu

Szabó Zsófi szakított milliárdos szerelmével

Nem tartott hosszú ideig: szakított dúsgazdag, nős kedvesével Szabó Zsófi! A műsorvezetőnek valószínűleg elege lett a titkolózásból.

Szabó Zsófi nem tanul a hibáiból. A csinos hírességnek nincs szerencséje a férfiakkal, ugyanis nemrég ismét egy nős és nem mellesleg gazdag vállalkozóba szeretett bele. A férfiról írt már korábban a Blikk is, hogy az RTL Klub új üdvöskéje egy negyvenes úriemberrel kézen fogva sétálgat a MOM bevásárlóközpontban. A pár láthatóan nagyon jól érezte magát egymás társaságában, végig ölelkeztek, de a színésznő igyekezett eltakarni az arcát az emberek elől. Akkor Zsófi a Blikknek azt nyilatkozta, csupán egy jó barátja a férfi, de kiderült, hogy jóval mélyebb volt a kapcsolat. Igaz, a hírek szerint nem tartott sokáig.

A héten megjelenő Kiskegyed ugyanis arról ír, hogy máris véget ért a nem mindennapi románc. A pár tagjai nem passzoltak egymáshoz, de ez nem is csoda. Nemcsak a korkülönbség okozhatott gondot, de az is, hogy a férfi házasságban él. A dúsgazdag üzletember láthatóan szereti a szép nőket, sőt a Blikk informátora szerint a sztárok a gyengéi.

- A férfi Horváth Éva kedvese volt, mielőtt összejött volna Zsófival. Bár Éva sokszor emlegette őt, nyilatkozott róla, kapcsolatukat soha nem vállalták a nyilvánosság előtt, pontosan amiatt, mert a férfi házasságban él - mondta a Blikknek egy informátor.

Az egyébként eddig sem volt titok, hogy Szabó Zsófi szereti az érett, jómódú férfiakat. Elég csak az egykori Fradi-vezérre, Berki Krisztiánra vagy a sorban őt követő Mártha Imrére gondolni, aki korábban a Magyar Villamos Művek (MVM) igazgatója volt. Ráadásul Baronits Gábor sem a csóró fiatalok közé tartozott, amikor együtt voltak.

Olvassa tovább a cikket a Blikk.hu portálon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: