2018-05-26 03:05:05• hírek • Blikk.hu

Szabó Zsófi őszinte vallomása betegségéről

Repül az idő: néhány nap múlva már féléves lesz Szabó Zsófi kisfia, Mendel. A Story Extra műsorvezetője az első naptól élvezi az anyaságot, ráadásul örömmel látja, kisfia érdeklődő és nyitott baba.

– Eleinte sokat küzdöttünk az éjszakákkal, de ez mára megváltozott. Szívesen kelek fel hozzá, hogy megpuszilgassam, megölelgessem. Már átestem a holtponton, a kisfiam pedig már könnyebben visszaalszik. Etetés közben pedig simogatja a hátam, ami olyan jó érzés! – vallotta be a fiatal anyuka. Zsófi szerint az elmúlt fél évben úgy fordult vele nagyot a világ, hogy az élete szinte maradt a régi.
 

– Csupán három hónapot maradtam ki a munkából, amiért rendkívül szerencsésnek érzem magam – újságolta a műsorvezető. – Változás viszont, hogy az önös érdekeim szinte teljesen háttérbe szorultak: december 4-e óta mindig a kisfiam az első gondolatom.
 

Olyannyira, hogy ma már minden barátnőjét arra biztatja, találja meg az igazit, s szüljön gyermeket!

– Ez a legfantasztikusabb érzés a világon. Sokszor elmondtam már, erre a mértékű szeretetre egyszerűen nem voltam felkészülve – mondta a Blikknek jókedvűen Szabó Zsófi, megsúgva, mostanában féltékeny a férjére, Zsoltra. – Mendel születése óta hajtogatja mindenki, hogy az apjára hasonlít a gyerek, és ahogy nő, egyre jobban. Ilyenkor mindig nevetve kérdezem: de nem látjátok, hogy kék a szeme? Úgy látom, ahogy az apukája és a két nagyapja, Mendel is szép, széles hátú férfi lesz, már most nyolc és fél kiló!
 

A kisfiú ugyanis imádja a hasát, ám édesanyjának figyelnie kell az étkezésre, korábbi betegsége visszatért. Az inzulinrezisztenciával küzdő Zsófi a szülés előtt tünetmentes volt, ez volt a feltétele a terhességének, ám újra problémái vannak.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: