2016-11-25 01:24:27• hírek • Blikk.hu

Szabó Zsófi betegsége miatt fogyott le

Gyógyszeres kezelés és drasztikus életmódváltás – az RTL Klub csinos sztárjának élete másfél hónapja teljesen megváltozott. Kiderült, már évek óta lappang benne a betegség, amiről eddig mit sem tudott.

Aggasztóan lefogyott Szabó Zsófi! - súgtak össze a háta mögött, ahol csak megfordult. Biztos a férjének akar megfelelni, azért sanyargatta magát az esküvő előtt, és persze a Playback Párbajban is szeretne vékonynak tűnni. Ilyen és ehhez hasonló cikkek születtek a műsorvezető látványos fogyása nyomán. Zsófi besokallt, és szeretne tiszta vizet önteni a pohárba. A Blikknek bevallotta, egészségügyi okokból lett még az eddigieknél is sudárabb.

- Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van - sóhajtott. - Olyan magas inzulintúlterhelést mutatott ki a vérem, ami eléggé veszélyes, mert ez a szint előzi meg az 1-es típusú cukorbetegséget, amit már injekcióval kell kezelni - árulta el Zsófi, aki azt is elmondta, hogy most gyógyszeres kezelés alatt áll, és az étrendjét is teljesen át kellett alakítania. - Nagyon szigorú diétán vagyok. Sokat küzdöttem a súlyommal, sokszor kezdtem már fogyókúrába, de tartós eredménye sosem volt, mert nem bizonyultam elég kitartónak. Most szigorúan betartom az előírásokat, mert fontos számomra az egészségem - magyarázta. Zsófi édesszá­jú, férjével imádnak együtt cukrászdába járni, de a süteményekről le kellett mondania. A szénhidrátbevitelre is ügyelnie kell, így a tésztának is búcsút intett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: