2018-08-10 05:44:45• hírek • Blikk.hu

Szabó Zsófi az anyasága első hónapjairól mesélt

Szabó Zsófi kisfia decemberben született meg. Azóta Mendel lett a műsorvezető életének legnagyobb kincse, és ennek megfelelően óvja és félti gyermekét!

– Bár egy cseppet sem érzem magam görcsös szülőnek, próbáljuk Zsoltival ösztönösen és felelősségteljesen nevelni Mendelt, de nem tagadom, én is szoktam aggódni. De ez szerintem teljesen normális. Melyik anyuka nem félti a gyermekét? – tette fel a kérdést a Story Extra műsorvezetője, aki nemrégiben szemvizsgálaton járt Mendellel.
 

– Alig ötperces volt a vizsgálat, igazi bababarát környezetben – nyilatkozta Zsófi a Blikknek. – Mendel végig az ölemben ült, kapott egy kis játékot, szinte észre sem vette, mi történik vele. Anyukám is elkísért minket, így a doktor néni mögül a nagymama jelenléte is megnyugtatta. Fantasztikus, hogy már ilyen módszerek vannak, abszolút fájdalommentes, csepegtetni sem kell a babák szemébe. Ezért külön hálás vagyok a Czeizel Intézet szakembereinek – mondta a műsorvezető, aki fiával már túl van a korának megfelelő kötelező oltásokon, és csípőszűrésen is jártak. Mendel makkegészséges, ráadásul most már mászni is elkezdett, úgyhogy foghatják a fejüket a szülők, a gyerek nehogy magára rántson valamit vagy be ne üsse magát valamelyik asztal sarkába.
 

 Eddig nem nagyon mozgott, kicsit aggódtam is, hogy mi lesz így, amióta azonban nekiindult, nincs megállás. Mivel féltjük, nehogy megüsse magát, a napokban a sarokvédőket is beszereztük gyorsan – tette hozzá Szabó Zsófi, aki bár az első hónapokban sokat éjszakázott Mendellel, úgy érzi, szerencsés szülők Zsoltival, mert fiuk igazi „álombaba”.
 

– Keveset sír, csak akkor, ha éppen éhes, unatkozik vagy fáj az ínye, mert jön a foga. Szinte mindenhová magammal viszem. Ha pár napig otthon játszunk, hamar beleun, látszik, hogy szüksége van az impulzusokra, élményekre, így sokszor beiktatunk egy-egy babaprogramot vagy kisebb kirándulást. Szereti figyelni a körülötte zajló eseményeket, az embereket. Magam is meglepődtem, de már kedvenc zenéi is vannak. Ha meghallja a modern, erős hangeffektusokkal készített zenéket, azonnal felkapja a fejét – árulta el az édesanya.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: