2014-09-04 09:12:00• hírek • Blikk.hu

Szabó Zsófi az RTL Klubhoz igazolt

Az RTL Klubhoz igazol Szabó Zsófi. A Jóban Rosszban Betty Tanakisa öt év után úgy döntött, hogy otthagyja a sorozatot, és a konkurenciánál folytatja pályafutását.


Szabó Zsófira nem színésznőként, hanem műsorvezetőként számít az RTL Klub, a csatornának Ördög Nóra távozása után minden bizonnyal szüksége van egy olyan tehetségre, akit maga nevel ki, Zsófi pedig tökéletesen alkalmas a feladatra.

- Valóban igaz a hír, Szabó Zsófi hozzánk igazolt - kezdte a Blikknek Kolosi Péter. - Az RTL Klub úgy gondolja, hogy Zsófi nem csupán színésznőként, hanem műsorvezetőként is képes lesz megállni a helyét, és ebben próbálunk számára lehetőséget biztosítani. Azért van ez, mert felismerjük a tehetségeket, és segítséget nyújtunk ahhoz, hogy tovább fejlődjenek. Vagyis Zsófinak jó helye lesz nálunk - tette hozzá a csatorna programigazgatója, aki azt is elismerte, hogy akár az ősszel induló Celeb vagyok, ments ki innen című produkcióban is  találkozhatunk Zsófival.

A váltás a legjobbkor érkezik a színésznő életébe. Alig pár hónappal ezelőtt még maga Zsófi is a felmondás gondolatával kacérkodott a TV2-nél. Miután ugyanis édesapja meghalt, és szerelmét, a Jóban Rosszban akkori producerét, Nagy Tamás Grandét kirúgták a csatornától, Zsófi úgy gondolta, neki sincs már helye a csapatban, és beadta felmondását a TV2 vezetőségének. Akkor még sikerült meggyőzni őt a maradásról - egészen eddig.

Ha kíváncsi a folytatásra, ide kattintson, a Blikk.hu-n elolvashatja!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: