2008-06-05 16:54:57• hírek • Czinzel László

Csehi Árpád a top 10-ben

csehi_kicsiToplistát állítottak össze a megyei tanácselnökök által megszerezett szavazatok alapján.

A helyhatósági választások első fordulójának eredményeinek összesítése után érdekes toplista állítható össze a megyei tanácselnökök esetében. Annak alapján, hogy a szavazatok hány százalékát szerezték meg a választások megyei győztesei az RMDSZ jelöltjei előkelő helyen végeztek.

csehi_alloBorboly Csaba, az RMDSZ Hargita megyei tanácselnöke vezeti az országos toplistát a maga 53,04 százalékával, de az első tízben benne van még két RMDSZ-es megválasztott megyei tanácselnök is: a toplista 5.helyét Tamás Sándor RMDSZ-es Kovászna megyei tanácselnök, míg a 10.helyet Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács RMDSZ-es elnöke foglalta el 43,47 százalékkal.

Az összesített eredményekkel és a megyei tanácselnökök rangsorolásával kapcsolatban Csehi Árpád, a Szatmár Megyei Tanács elnöke elmondta, hogy rendkívüli örömére szolgál ez az eredmény. „Egy olyan megyében, amelyben a magyar lakosság számaránya 40 százalék alatt van, rendkívül jó érzés több mint 43 százalékkal nyerni az RMDSZ jelöltjeként. Ez csak azt bizonyítja, hogy az az üzenet, amelyet a kampány során közvetítettünk a választók felé, valamint az eddigi évek során elért eredmények nemcsak a szatmári magyarság, de a románság körében is elismerésnek örvendenek" - jelentette ki Csehi.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: