2014-06-06 09:47:42• hírek • Blikk.hu

Transzvesztitának öltözött Szabó Győző

Több mint egy tucat szerepben, többek közt transzvesztitaként láthatják Szabó Győzőt egy szombaton induló fesztivál (011) nyitó előadásában.


A főként fiatal művészeket, alkotócsoportokat felvonultató, fiataloknak szánt színházi seregszemle első alkotása a Garzonpánik című előadás, amely műfaját tekintve párkapcsolati sci-fi. Ez a ­meghatározás elsőre persze ijesztő lehet, de a megoldás mégis egyszerű: a Garzonpánik egy fordított Ádám és Éva-történet, a világ pusztulása után az utolsó emberpár magára marad egy meglehetősen szűkös lakásban. Ennek az előadásnak a luciferi figuráit játssza Szabó Győző.

- Több síkon mozog az előadás, és főként azt boncolgatja, hogy alakul két ember kapcsolata, ha magukra maradnak egy zárt térben - mondta Győző, aki nemcsak nőnek öltözött férfi lesz, de alakít hasba lőtt férfit, űrlényt és egy Tivadar nevű urat is a Thália Színház új stúdiójában, vagyis minden tudására és tehetségére szüksége lesz, hogy megformálja ezt a sok különböző karaktert. A 011 fesztivál szombattól jövő szerdáig tart, és több helyszínen, a Thália mellett a Bárka és az Átrium Színházban is látni lehet majd rendhagyó, helyenként filmes eszközökkel létrehozott színházi előadásokat.

Még több bulvár hírért látogassa meg a Blikk.hu oldalát, ide kattintva!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: