2013-01-29 09:03:27• hírek • Blikk.hu

Szabó Győző szétszakad

A színész, aki Király Linda partnereként versenyez a SuperTV2 február 10-én induló műsorában, egyszerre több színházban is játszik és próbál a vetélkedő mellett.

- Amikor felkértek, hogy vegyek részt a műsorban, szívem szerint egyből igent mondtam volna, azonban előbb össze kellett egyeztetni a többi munkámmal.

Ez okozott némi nehézséget, hiszen a színházi programok már két hónapra előre kész vannak, és több darabban is játszom: a Centrál Színházban a Jó zsaru, ross­z zsaruban, a szombathelyi Weöres Sándor Színházban a Szentivánéji álomban, a Katonában a Top Dogsban, Székesfehérváron pedig a Közelebb című darabban - magyarázta Győző, aki szinte a műsor indulásával egy időben kezdi el próbálni Székesfehérváron a Mirandolina című darabot, amelyben főszerepet játszik.

- Zűrös lesz a február, már most tudom, hogy nem jut túl sok idő a pihenésre a sok színházi, tánc- és énekpróba mellett. Azonban állok elébe a kihívásnak!

Bár korábban többször is hallhatta a nagyközönség énekelni a Valami Amerika sztárját, legutóbb például a közszolgálati csatornán fakadt dalra nagylányával, mégis úgy érzi, bizonyítani szeretne a nézőknek, hogy ebben a műfajban is megállja a helyét.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: