2013-04-24 09:58:27• hírek • Blikk.hu

Szabó Győző egész nap csipeget, mégis fogy

Szabó Győző élete teljesen megváltozott, mióta 102,5 kilóról lefogyott 83-ra.

A színész azt meséli, hogy már bánja, hogy elhanyagolta magát, de úgy érzi, nemsokára visszanyeri versenysúlyát.

- Tavaly év végén határoztam el, hogy ez nem mehet így tovább, és változtatnom kell az életvitelemen-kezdi Győző, aki a sport mellett az étkezésére is odafigyel. - Rátaláltam a paleolit táplálkozásra, és ha lehetne ezt az életformát hirdetni, akkor szívesen lennék paleolit nagykövet is-meséli nevetve Győző, aki csak húst és zöldséget eszik, hiszen ez a paleolit étkezés alapja.

- Egyáltalán nem visel meg, hogy le kell mondanom az édességről, hiszen felfedeztem olyan paleolit süteményeket, amelyeknek isteni ízük van, és természetesen cukormentesek. Nekem nagyon jót tett ez az életmód váltás, nem csak azért, mert lefogytam majdnem húsz kilót, hanem azért is, mert érzem, hogy kitisztult a szervezetem. Ebben mondjuk segített az edzések utáni szaunázás is.

Kiürült a testemből a sok méreganyag, ami a helytelen táplálkozás miatt rajtam felgyülemlett, és már két hét paleo után éreztem hogy fittebb vagyok, egészségesebb és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben. - Győző egyébként háromnaponta jár bevásárolni a piacra, hiszen rabja lett a friss zöldségeknek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: