2020-06-11 07:56:24• hírek • Blikk.hu

Szabó Győző: drogos múltam miatt nem kaptam állami kitüntetést

Hamarosan elindul Szabó Győző (49) az új heti műsora a Blikk.hu-n, illetve podcasten.

A Blikk+Győző című műsor beharangozójaként Szirmay Dávid főszerkesztő-helyettessel beszélgetett, ahol a színész őszintén kitért drogos múltjára is. Sőt, többek között azt is megemlítette, hogy a mai napig hiányzik neki a heroin okozta érzés.


– Valójában nem akarnék visszatérni a dologhoz, de az, amikor a heroin beüt, ami tart három percig, az annyira durva, annyira euforikus, hogy semmi sem tudja überelni – vallotta be Szabó, aki úgy gondolja, ha nem száll ki időben, biztosan belehalt volna a kábítószerbe, amely a filmes karrierjére is hatással volt.
 

A Valami Amerika főszerepét például csak akkor kaphatta meg, ha leszokik a drogról, ami végül sikerült is neki. A színészkedéssel kapcsolatban a mai napig úgy gondolja, hogy mivel nem szerzett diplomát, így ő még most is kívülállónak számít, hiába szerepelt a legnézettebb magyar filmekben.
 

– Sem szakmai, sem semmilyen elismerésben nem részesültem, mert diplomám sincsen. Egy szakmai elismerést kaphattam volna, de valahol a politika közrejátszott, mert pontosan a drogos múltam miatt elvették. Én megkaptam a Jászai Mari-díjat, de valaki előtte éjszaka kihúzta a nevemet a listáról. Pontosan tudom, ki volt az, ő két sörrel jön nekem – mondta a színész, aki ennek ellenére szerencsés embernek tartja magát, mert sem a drogba nem halt bele, sem egyéb balesetébe, pedig korábban előfordult, hogy belezuhant egy aknába.
 

A színész többek között ezekről a történeteiről, illetve barátai múltjáról is sokat beszélget majd a Blikk hamarosan induló új műsorában.


További bulvárhírek a Blikk.hu oldalán.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: