2012-04-25 08:30:41• hírek • Blikk.hu

Szabó Győző: Elvesztem amikor belőttem a heroint

Szabó Győző, a Valami Amerika és a Beugró sztárja jövő héten megjelenő könyvében, a Toxikomában leplezetlenül meséli el drogos pokoljárásának történetét, így azt a fordulópontot is, amikor menthetetlenül heroinfüggővé vált.

„Eszembe jutott, amikor először nyomtam be magamnak heroint. Segítség nélkül. Évekig nem mertem megcsinálni. Inkább a szövetséget választottam - bárkivel. Nem volt sokesélyes a dolog. Két-három emberről lehetett szó. A toxi barátaimról. Mikor ki ért rá. Én elég jó társ voltam. Vettem anyagot, kellékeket, néha még cigit is. Helyesbítek. Én adtam rá a pénzt. A lényegi részét a toxikoma intézte. A beszerzést. Vállalva minden kockázatát. És volt még egy feladata: egy tolásért cserébe megcsinálta nekem is a koktélt, és be is szúrta. Ez volt a szövetség. Volt, aki nagyon jól szúrt. Ügyesen. Nyom nélkül. Az jó volt. Volt, aki kevésbé volt profi. A fontos az, hogy a drog bejusson.

A szövetség egyfajta védekezés volt önmagam ellen. Mindig kellett, hogy függjek valakitől. És ez annak a valakinek is kapóra jött, persze. Tudtam, hogy nem szabad megtanulnom. Nem nyomhatom be magamnak, mert akkor elveszek. Mert akkor már nem kell segítség. És ott és akkor tolhatok, amikor akarok. Nem függök már senkitől. Csak valamitől. De éreztem, hogy ez a nap el fog jönni. El is jött. Bárkit csörgettem, semmi. Nem volt jó senkinek. Nem ért rá, vagy már túl volt a dolgon. Ki volt kapcsolva. Bazdmeg! Jött a fincsi elvonás. Ne már! Nincs más megoldás. Felhívtam a dílert. Megvettem a hozzávalókat. Szép lassan este lett.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: