2017-08-21 10:30:26• hírek • Kocsis Zoltán

Szabó Balázs Bandája a La Damburi fesztiválon

A La Damburi fesztivál az idők során szépen lassan kivívta a maga helyét Szatmárnémeti szabadtéri rendezvényeinek, fesztiváljainak palettáján. Idén szeptember 1–3. között a sok jó zene mellett még több testmozgás és annál is több vidámság, móka és kacagás ígérete várja az érdeklődőket a 17-es lakónegyedben, a Ion Vidu utcában található UFO-parkba.

A fesztiválon péntek délután 18.00 órakor csendülnek majd fel az első akkordok, az első nap 8 minutes, DJ Sauce, az Un Banal Aparte, a Cred Că Sunt Extraterestru és Macanache lép fel. Másnap, szombaton jön az Estinca és Jim NTB, az A.L.L. Friends Band, a B.E.A.R., a The Shiver Show, na meg Szabó Balazs Bandája.

A La Damburi szervezői igyekeznek minél nagyobb teret biztosítani a helyi tehetséges zenészeknek, ezért felállítják a Stimulation Srequencies színpadot, ahol 17.00 órától mindhárom nap fiatal szatmári lemezlovasok lépnek majd a közönség elé: olyanok, mint Holtéi, Phronetique, Balinteu, Definition, Shtoots, Pumi, Netscape, Hell:SD și Rikz. Mindemellett mindhárom napot after party zár a Poesis Clubban, ahol Dj Snow és MC Agent lesz a díszvendég.

Nem csak zenéről szól azonban a La Damburi. Vasárnap a lazítás, a gyermekprogramok veszik át a terepet, a kis színpad zenei világa is ehhez igazodik majd. De fontos szerepet játszik a testmozgás, ezért lesz foci- és röplabda-bajnokság is. A Király a dombon (Rege pe Deal) pedig szórakoztató próbákkal várja az ügyeseket és bátrakat.

A programot kreatív műhelyek egészítik ki, de üde színfoltnak ígérkezik a régi időket megidéző, gyerekkorunkban népszerű játékok újraélése.

Fontos kiemelni, hogy a La Damburi Fesztivált a Samstudia Egyesület mintegy száz egyetemistája szervezi a polgármesteri hivatal, a városi tanács és  a G.M. Zamfirescu kulturális központ támogatásával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: