2013-01-20 14:15:23• hírek • Szatmar.ro

Így parkoltok ti...

Szatmárnémetiben, akárcsak Nyugat-Európa legtöbb (nagy)városában komoly gondot okoz a parkolás. Főleg akkor, ha nem akarunk fizetni érte. Mégis, tőlünk nyugatabbra a legritkább esetben nézik parkolónak a gyalogosátjárót.

Az alábbi fénykép Szatmárnémetiben készül szombat éjszaka 22.30 körül. Noha a Sugárút és a Dózsa György utca sarkán bőven volt parkoló hely, a Ford Ka típusú személygépkocsi a gyalogosátjáró kellős közepén állt meg.

Azt gondolhattuk volna, hogy a tulajdonosa beugrott a népszerű gyorsétterembe, amelynek ajtaja előtt az autó parkolt...csakhogy a jármű három órával később is ugyanott, ugyanabban a pozícióban állt. Mindezt ráadásul Szatmárnémeti központjában, két utcasarokra a rendőrségtől...

Sajnos hasonló felvételeket városunk szinte bármely pontjában, a nap bármely időszakában lehetne készíteni (és ígérjük, ha alkalmunk adódik rá, készítünk is!), bizonyítva, hogy a parkolók helyénél már csak az emberek jóérzéséből van kevesebb. Utóbbi ráadásul fordítottan arányos az illető vagyonával!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: