2013-04-24 14:12:12• hírek • Szatmár.ro

Szabálytalanul parkolt, leállt a forgalom

Több mint fél órán át állt a forgalom egy szabálytalanul parkoló autó miatt a Werbőczy (Mileniului) utcában.

Szatmárnémeti egyik forgalmas utcája a Sport hoteltől a törvényszékig és az 1-es Számú Általános Iskoláig tartó útszakasz, amely az utóbbi időben még zsúfoltabba vált, amióta a bíróság épületén dolgoznak, az egyik sávot pedig emiatt lezárták és ott egyirányúsították a forgalmat. Az autósok többsége az egész utcát egyirányúnak érezheti, hiszen nap mint nap, az út mindkét oldala tele van parkoló autókkal, bár a parkolás tiltását jelző tábla ki van helyezve...

Ettől még nem állna le a forgalom, bár kétségtelenül nehezebbé válik a közlekedés az utcában. Az viszont teljesen lebénította a forgalmat, amikor egy - a közlekedési kultúra jelét sem mutató - autós hölgy Opeljével úgy parkolt be, hogy egy személygépkocsi   el tudott menni a gépkocsi "kilógó" fenekétől, a rabszállító autó viszont már nem. A sofőr több mint fél órán keresztül intézte ügyeit, addig a rabszállító autó dudált, villogott, majd feladta és bekapcsolta a vész-villogót.

A börtön munkatársai értesítették a helyi rendőrséget, ám ők is csak néztek és várták az Opel tulajdonosát, majd amikor az megjelent, meg is büntették.

A börtönőrök a Szatmár.ro-nak elmondták: nem ez az első eset, hogy gondjuk akad a parkoló autók miatt, de ilyen hosszú ideig még nem "dugult be" egyszer sem az utca.

Leállt a forgalom a Mileniului utcában egy szabálytalanul parkoló autós miatt

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: