2013-05-16 14:56:22• hírek • Kocsis Zoltán

Szabálytalanul manőverezett a taxis, négy autó tört össze

Egy gyalogos megsérült, négy személygépkocsi pedig megrongálódott abban a közlekedési balesetben amely csütörtök kora délután történt Szatmárnémetiben, a Honvéd (Unirii) utcán.

Roxana Cristea, a Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője megkeresésünkre elmondta, az 57 éves taxis, Milucu P.,  szabálytalan módon balra kívánt fordulni, a kettős folytonos vonalon keresztül. Manőverezés közben nem vette észre a szemből közlekedő sávban feléje közeledő, a 34 éves S. Csaba vezette Audi márkájú személygépkocsit, amely az ütközés következtében két szabályosan parkoló gépkocsinak csapódott.

Sajnálatos módon az irányíthatatlanná vált Audi elütött egy 25 éves nőt, aki gyalogosként tartózkodott a két parkoló autó mellett a baleset pillanatában. Őt kórházba kellett szállítani, a vizsgálatok eredményeiről Cristea nem tudott felvilágosítást adni.

A helyszínelő rendőrök a baleset valamennyi érintettjét alkoholtesztnek vetettek alá, ám az eredmény egyaránt negatív volt.

Ottjártunkkor a taxit és az Audit már elszállították, már csak a két megrongálódott parkoló autó maradt a helyszínen: egy Dacia Logan és egy Mazda 3-as. Tulajdonosaik érthetően csalódottsággal vegyes dühvel próbálták kivenni értéktárgyaikat a csomagtartóból, amely művelethez feszítővasat is igénybe kellett venniük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: