2017-11-17 11:44:26• hírek • Szatmár.ro

November 16. sem telt el balesetek nélkül

November 16-án is több kisebb baleset történt Szatmár megyében. 


November 16-án, csütörtökön, Szatmárnémetiben a közlekedési rendőröket a Closca sugárútra riasztották. A helyszínre érkezve a hatóságok megállapították, hogy egy 53 éves szatmárnémeti nő szenvedett könnyebb sérüléseket egy közlekedési baleset során.
Az autót egy 27 éves férfi vezette, aki nem tudta elkerülni az ütközést az idős asszonnyal, aki a közlekedési szabályokat betartva kelt át a kijelölt gyalogátkelőhelyen. A sofőrön alkoholtesztet végeztek, amelynek az eredménye negatív lett. A férfi ellen eljárást indítottak.
 

Ugyanezen a napon Halmi és Túrterebes között is baleset történt. A hatóságokat telefonon értesítették, akik a helyszínre érkezve megállapították, hogy egy haszongépjármű ütközött egy személyautóval. A haszongépjárművet egy 23 éves sárközi férfi vezette, aki az út mentén parkolt. Miközben kikanyarodott az útra, nem adta meg az elsőbbséget a hátulról szabályosan érkező autónak, aki nem tudta elkerülni az ütközést. Az autó sofőrje, egy 29 éves szatmárnémeti nő könnyebb sérüléseket szenvedett. A balesetet okozó férfi ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak eljárást.
 

November 16-án Nagykárolyban a közlekedési rendőrök egy 50 éves helyi férfit állítottak félre közúti ellenőrzés céljából. A helyszínen elvégzett alkoholteszt kimutatta, hogy a sofőr ittasan vezetett, a véralkoholszintje 0,68 mg/l volt. A férfit előállították.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: