2010-02-11 14:50:35• hírek • MTI

Szabályozható YouTube

A felhasználók ezután maguk dönthetik el, hogy látni kívánják-e a YouTube irányelvei alapján is erőszakosnak vagy szexet sugallónak minősített felvételeket.

A videomegosztó szabályzata szerint már eddig is tiltottak voltak a "családellenesnek" tekintett tartalmak, például a pornográfiával, az indokolatlan erőszakkal, állatkínzással vagy a kiskorúak alkoholfogyasztásával kapcsolatos felvételek.
A portál alján elhelyezett, választhatóan bekapcsolható Safety Mode elnevezésű szűrő újabb biztonsági szintet jelent a gyermekük egészséges fejlődéséért aggódó szülőknek vagy azoknak, akik egyébként sem szeretik a hírműsorokban megjelenő erőszakot.

"Ez a szűrő tipikusan azoknak lehet hasznos, akik például a tüntetésekről szóló vagy háborús tudósításokban bemutatott erőszakot sem kívánják látni" - magyarázta Jamie Davidson termékmenedzser a YouTube hivatalos blogjában.
A biztonsági mód bekapcsolásával a videókhoz írt bejegyzések is rejtve maradnak alapértelmezésben, ezek azonban egy kattintással ismét láthatóvá válhatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: