2020-06-30 08:30:29• hírek • Közlemény

Szabadtéri jótékonysági koncertet tartanak pénteken Nagykárolyban

július 03

Pénteken, július 3-án, 18 órától, a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Művelődési Központ és a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ munkatársai egyedülállónak ígérkező előadásra hívják az érdeklődőket, melyen szatmárnémeti fúvósok állnak közönség elé.

Fellépnek:  

  • A szatmárnémeti Philharmonic Brass formációja, Pitic Claudiu – kürt, Saveschi Ciprian – trombita, Lăpteanu Viorel – trombita, Gheorghiță Radion – harsona közreműködésével.

    Műsoron: Purcell, Händel, Anonymous, Telemann művek, valamint hagyományos amerikai szerzemények.

     
  • A Szatmárnémeti ”Dinu Lipatti” Filharmónia, Incze Róbert, Nagy Krisztina és Lukács Zsolt által alkotott klarinéttriója. 

    Műsoron: Ludwig van Beethoven: Klarinéttrió, Op. 87 és Peter Gunn Theme - From Blues Brothers – Rawhide.

 

A rendezvény helyszínéül a Károlyi-kastély parkja szolgál, a kastély főbejárata előtti részen.

Fontos megjegyezni ugyanakkor, hogy az eseményre a belépés ingyenes, azonban a befogadóképesség az ülőhelyek számának megfelelően limitálva lesz! A védőmaszk viselete kötelező, a testhőmérséklet mérésére a rendezvény helyszínén kerítenek sort a szervezők.

A rendezvény jótékonysági célt is szolgál, hiszen mindazok, akik szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a nagykárolyi Werdnig Hoffman Egyesület elnöke, Veres Robert (Bobby) megvásárolhassa azt az elektromos tolószéket, amire szüksége lenne, elhelyezhetik pénzadományukat az esemény idejére, a koncert helyszínén kihelyezett pénzgyűjtő dobozban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: