2015-09-21 16:40:50• hírek • Szatmár.ro

Szabadtéri edzőtermeket alakítottak ki a város több pontján

Szatmárnémeti polgármestere Facebook-oldalán adta hírül, hogy a megyeszékhely három pontján is kisebb szabadtéri edzőtermet alakítottak ki. A fitnesz-gépek elsősorban az energiával mindig teli gyerekeket örvendeztették meg, a délutáni órákban már a felnőttek ismerkedtek a különböző izomcsoportok megdolgoztatására alkalmas gépekkel.

Társakra lelt a még Ilyés Gyula polgármesterségének idején a 17-es lakótelepen kialakított fitneszpark. Hétfőn ugyanis Szatmárnémeti további három pontján adtak át ilyet, illetve az eddig ismertnél kisebbeket. A helyszín kiválasztásakor a polgármesteri hivatal munkatársai arra koncentráltak, hogy minél több személyt kiszolgálhassanak.

Fitneszparkot adtak át hétfőn a Gladiolei sétányon, a Károlyi út szomszédságában álló tömbházak között és a Prahova sétányon.

Az eszközök között van a kar-, láb-, has- vagy éppen a hátizom erősítésére alkalmas fitneszgép, így erősödni, izmosodni is egyszerűen és ingyen lehet a már említett helyszíneken.

Dan Babut városmenedzser a Szatmár.ro kérdésére válaszolva elmondta, hogy a Milcov sétányon már készülő minifoci-pálya mellett is ki fognak alakítani egy kisebb fitneszparkot. Tőle azt is megtudtuk, hogy a szabadtéri fitneszgépek elhelyezése része annak a 2,2 millió lejes projektnek, melynek keretében játszótereket és buszmegállókat is építenek, illetve új padokat és szemeteskosarakat is vesznek és kihelyeznek Szatmárnémetiben.

Szabadtéri edzőtermeket adtak át

Szabadtéri edzőtermeket adtak át

Szabadtéri edzőtermeket adtak át

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: