2015-09-08 10:36:44• hírek • Szatmar.ro

Közeledik a Csak Róla szól!

Negyedik ízben kerül megrendezésre a Csak Róla szól nevű evangelizációs alkalom a Szatmárnémeti Református Gimnázium udvarán. A szatmári református sajtóorgánumok évfordulói alkalmából most is többen érkeznek meghívottként, hogy bizonyságot tegyenek a bennük élő reménységről.

Az egyházmegye honlapja a refszatmar.eu öt, a Harangszó Rádió négy, a Világíts Tv pedig három éves lesz, ebből az alkalomból szeptember 18-án 17 órakor keresztyén ifjúsági zenei koncerteket tartanak és hirdetik az Igét a szabad ég alatt.

Három zenekar fog dicsőíteni. Mindenekelőtt a Szatmári Református Egyházmegye ifjúsági táborában megalakult Bízz Band. Magyarországról Hanna és Zenekara érkezik. Ők a Kárpát-medence legnagyobb ilyen jellegű eseményén az „Ez az a nap"-on is felléptek. Végül a marosvásárhelyi Reménység Együttes fiatalos lendülettel zárja az alkalmat.

Isten Igéjét Varga Botond kisbábonyi lelkész hirdeti. Bizonyságot tesz Boros Lajos, aki huszonkét évig volt a váci börtön rabja, azonban már ott vallotta: „Ahol az Úrnak Lelke, ott a szabadság!" (2Kor 3,17) Isten képes megváltoztatni olyan embereket is, akikről már lemondtak. Hogyan? Érdemes lesz meghallgatni!

Az esemény központi témája a szabadság lesz. Mottó: „Énekeljetek az Úrnak, áldjátok az ő nevét; hirdessétek napról-napra az ő szabadítását!" (Zsolt 96,2) Róla fog szólni, neked!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: