2014-08-05 09:50:30• hírek • Blikk.hu

Szabadlábon Dopeman nagyszüleinek brutális gyilkosai

Noha több mint három és fél év telt el azóta, hogy brutálisan bántalmazták Pityinger László, azaz Dopeman nagyszüleit - akik súlyos sérüléseikbe belehaltak -, még évekig húzódhat az ítélethozatal.

A rapper azonban addig sem tétlenkedik, ugyanis szeretné, ha a sok fájdalom után már lezárulna az ügy, és a tettesekre kiszabnák a méltó büntetést.

- A szüleim nemrég voltak bent egy újabb tárgyaláson, ahol szembesítették őket a tettesekkel. Kiderült, hogy az elkövetőek közül többen szabadlábon védekezhetnek. Elszomorító, hogy még mindig nincs ítélet, és egyelőre nem is tudni, mikor kerül pont az ügy végére. A nagyszüleim brutális halála a mai napig borzalmas fájdalom az egész család számára, a legutóbbi tárgyalás pedig újra felszakította a sebeket - kezdte Dopeman, aki a szomorú történet kapcsán klipet is forgatott, amelybe megrázó képsorok is bekerültek.

- A videó felöleli a családom történetét. Sokan azt gondolják, hogy könnyű az életem, pedig megannyi fájdalmat megéltem már. Készültek fotók a véres lakásról, ahol a kínzás történt, és a nagyszüleim temetéséről is. Nem tudom, hogy valaha túl tudunk-e jutni a csapáson. A rendőrség most újra vizsgálja az ügyet, ezért is kellett a szüleimnek ismét szembesíteni a tetteseket. Az a legdurvább az egészben, hogy az elkövetők természetesnek tartják a gyilkosságot. A gyanúsítottak konokul tagadnak, pedig szerintem  egyértelmű, hogy mit tettek - sóhajtott a rapper, akinek 2011. január elején a nagyszüleit rablók támadták meg, cigarettacsikkeket nyomtak el a testükön, kilencvenéves nagyapját összeverték, karjáról csontig levágták a húst, a nyolcvanhat éves nagymamája füléből pedig kitépték az arany fülbevalót.

A cikket a Blikk.hu-n olvashatja tovább. Ha ide kattint, rögvest oda jut!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: