2014-12-07 15:47:31• hírek • Kocsis Zoltán

Elfogta a rendőrség a pácafalui „gúzsba kötős” rablókat

A krasznabélteki rendőrség szombaton őrizetbe vett három bükkszoldobágyi fiatalt, akik bizonyíthatóan legkevesebb négy betöréses lopást és rablást követettek el az elmúlt hetekben Pácafaluban. Ami elgondolkodtató, hogy közülük ketten kiskorú iskolaelhagyók.

A 20 éves L. Daniel Bobby, a 16 éves L.A.F valamint a 14 éves L.M. egyaránt Bükkszoldobágyról származnak. A hatóságok szerint bizonyíthatóan legkevesebb négy bűncselekményt követtek el november 24. és december 6. között a szintén a Középhomoród községhez tartozó Pácafaluban.

Az egyik esetről a Szatmár.ro is beszámolt a hét elején. Akkor egy 76 éves öregemberhez törtek be. Homokot szórtak a bácsi szemébe, majd mozgásképtelenné tették végül beletekerték egy szőnyegbe, amit aztán gúzsba kötöttek.

Az idős férfi testi sérülés nélkül úszta meg az esetet, a három elkövető viszont annál nagyobb pácba került. A banda 20 és a 16 éves tagja ellen 30 napos előzetes letartóztatást rendelt el a bíróság betöréses lopás és rablás vádjával és eljárás indult a legfiatalabb bűnrészes ellen is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: