2015-01-16 14:12:36• hírek • Kocsis Zoltán

Szabadidős csendőr fogta el a három rablót

A három kiskorú egy középkorú nőt támadott meg csütörtök este a Május 14 lakónegyedben.

Három kiskorú megtámadott csütörtök este egy középkorú nőt Szatmárnémetiben, a Május 14 lakónegyedben. A segélykiáltásokra egy éppen szabadidejét töltő csendőr reagált, aki elfogta az elkövetőket és átadta őket a rendőrségnek.

Adrian Tatar éppen személygépkocsijának lámpáiban cserélte ki az égőket a Grigore Ureche utcában, amikor néhány perccel 20.00 óra után egy nő segélykérésére lett figyelmes. Azonnal követte a hangot, ami Mihaela C.-hez vezetett. Az 50 éves riadt nő elmesélte, hogy három ismeretlen megtámadta, elragadta tőle táskáját és fel is lökte őt.

Mivel a csendőr a Május 14 negyedben lakik és ismeri a környékbelieket, sejtette, hogy hol kell keresnie a három elkövetőt, akiket meg is talált egy tömbház mögé bújva. Szembesítette őket az áldozattal, majd átadta a 15 és 18 év közötti fiúkat az időközben a helyszínre kiérkezett rendőrségnek.

A rémült nőt kórházba szállították, ám a vizsgálatok szerint az esés slkalmával nem szenvedett semmilyen komolyabb sérülést, így beutalására nem volt szükség. A nő táskájában 115 lej valamint személyes iratai voltak, ezeket kivétel nélkül visszakapta.

A három kiskorú elleni minősített lopás vádjával indul büntetőjogi eljárás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: