2017-03-03 07:45:06• hírek • Blikk.hu

Sváby András: Nagyon vártuk Milán érkezését

Megszületett Sváby András harmadik gyermeke – tudatta az örömhírt csütörtök reggel Facebook-oldalán a büszke édesapa. A népszerű tévés így tizennyolc év után ismét átélheti a babázás örömeit.

Sváby 2014-ben költözött el otthonról, és kezdett új életet Andrea oldalán, aki most a kis Milánnal ajándékozta meg a riportert. Korábbi házasságából két fia született, Tamás és Péter, de már a kisebbik Péter is tavaly betöltötte a tizennyol­cat.

"Sziasztok! Sváby Milán ma reggel 7:19 perckor megérkezett. 3680 gramm, 55 cm hosszú, egészséges és gyönyörű. Anyukája, Andrea jól van, nagyon boldogok vagyunk" - tudatta röviden az örömhírt, ami mellett egy tündéri videót is megosztott az újszülöttről. A bejegyzés rövid időn belül több száz lájkot kapott, és rengetegen gratuláltak. Lapunk természetesen rögtön megkereste a műsorvezetőt.

"Csodaszép baba, nagyon vártuk már az érkezését. Minden rendben ment a szülés alatt, Milán és az anyukája is jól van" - egészítette ki a Blikk kérdésére a tévés, akivel most szinte madarat lehet fogatni, hiszen Milán születése után nemsokára, jövő hét vasárnap tíz év kihagyás után újra képernyőn lesz látható az ATV-n, a Heti Napló című műsorral.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: