2008-10-24 13:09:21• hírek • Parajdi Andrea

Várják a tehetséges énekeseket

A Nagykárolyi Művelődési Ház idén harmadik alkalommal szervezi meg a Castelanii Fesztivált. A zeneszerzőknek és előadóknak szóló verseny célja, hogy a közönség minél jobban megismerhesse a tehetséges fiatalokat.

A versenyre december 12-14 között kerül sor a Nagykárolyi Színházban, azonban a jelentkezőknek november 17-ig van lehetőségük beiratkozni. A versenyre 16-36 év közötti tehetségek jelentkezhetnek. A tavalyi évben lehetőség volt ismert előadók dalaival színpadra lépni, idén azonban kizárólag saját zenével vagy személyre írott dallal készülhetnek a résztvevők. A bemutatni kívánt dal könnyűzene, pop vagy dance stílust kell képviseljen.

A jelentkezők, a fentiekben említett határidőig, le kell adjanak egy zenei anyagot tartalmazó CD-t, emellett pedig egy rövid fényképes önéletrajzot. Egy előzetes szakmai zsűri fogja eldönteni, hogy kik vehetnek részt a versenyen, a kiválasztott tehetséges fiatalokat november 25-ig értesítik. Az idei évben is pénznyereményt vihetnek haza a legkitűnőbb versenyzők. A legjobb előadó kategória első helyezettje 1200 lejt, a második 600 lejt, míg a harmadik 300 lejt nyer, ezen kívül a legjobb zeneszerzőt 400 lejjel díjazzák.

Bővebb információk a Nagykárolyi Művelődési Házban vagy a tel/fax +40-261-865-006 illetve a 0744-349-943-as telefonszámon kaphatók.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: