2020-01-02 11:07:07• hírek • Bede Emőke

Sűrű ködre figyelmeztető riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat

Tartós sűrű köd miatt elsőfokú figyelmeztetést adott ki Arad, Temes, Hunyad, Bihar és Szatmár megyére csütörtökön az Országos Meteorológia Szolgálat.

Az éjszaka képződött köd és rétegfelhőzet kiterjedése azonban napközben fokozatosan csökken, a riasztás is mindössze 12 óra 30 percig van érvényben. Az érintett Szatmár megyei települések: Szatmárnémeti, Nagykároly, Sárközújlak, Erdőd, Lázári, Halmi, Szatmárudvari, Vetés, Majtény, Pálfalva, Túrterebes, Kolcs, Szaniszló, Börvely, Mikola, Pusztadaróc, Batiz, Kaplony, Piskolt, Szamosdob, Érendréd, Érkávás, Tasnádszántó, Kökényesd, Mezőterem, Mezőfény, Mezőpetri, Szilágypér, Krasznaterebes, Csanálos, Királydaróc, Csomaköz, Egri és Kálmánd.


A weather.com előrejelzése szerint Szatmárnémetiben a következő egy hétben kellemes téli időjárásra számíthatunk: napközben 1-2 Celsius fok körüli hőmérsékletre számíthatunk, éjszaka pedig -3 és -8 fok közötti hőmérsékletre esik vissza a hőmérő higanyszála. Csapadékra egyelőre nem számíthatunk, viszont a jövő hét közepére enyhe havazást ígérnek a meteorológusok. A téli kabátokat tehát ne tegyük még el, hiszen nem csak mínuszok, de akár hó is jöhet az előttünk álló időszakban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: