2006-09-07 02:03:34• hírek • Szatmár.ro

Suri megmutatja magát

 Születése után öt hónappal végre megjelenik a nyilvánosság előtt a sztárbaba.

Öt hónappal születése után Suri fotói elborítják az amerikai újságosstandokat. Tom Cruise és Katie Holmes közös gyermekének régóta várt fotói a Vanity Fair magazin októberi számban lesznek láthatóak – adta hírül az imdb.com.

 Egy forrás, aki már látta a borítót – amelyen a kislány mellett a szülők is szerepelnek –, a következőt nyilatkozta az amerikai US Weekly hetilapnak: „Ő a legdrágább kislány. Nagyon egzotikus a külseje – sötét haj, szép bőr és imádnivaló babaarc.”

„Kate ajkai és szemei” – ezt már Cruise mondja Suriról a magazinban. Holmes szerint inkább az apjára hasonlít.

A Vanity Fair riportere, Jane Sarkin öt napot töltött együtt a családdal. Ez alatt az idő alatt kiderítette, hogy Tom és Katie 2005. április 18-án randiztak először – pontosan egy évvel azelőtt, hogy Suri megszületett volna.

A leánykérésre június 17-én került sor, Párizsban, az Eiffel toronynál: a színész fél térdre ereszkedett, és egy általa írt verset mondott el.

Holmes azt is elmondta, hogy rengeteg dolgot olvasott már össze magáról és családjáról az újságokban: „Rendkívül frusztráló az a sok sz*r, ami írkálnak.”

A pár azt is elmondta, hogy a baba születése utáni „Hol van Suri?” fedőnevű médiahadjárat teljesen összezavarta őket. „Mindig szerettünk volna megmutatni a fotókat. Nincs mit rejtegetnünk” – mondták.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: