2011-10-10 08:55:30• hírek • Blikk.hu

Akadály: Sehere szabad, de Gergő nem!

Végre szabad az út Seherezádéhoz, a villa alfahímje azonban mégsem teszi meg az első lépést. Pedig miután Claudio kiadta a lány útját, mindenki azt gondolhatná, hogy már semmi nem állhatja útját a két villalakó, Gergő és Seri szerelmének. De nem így van!

A villa alfahímje ugyanis eddig eltitkolta, hogy valaki őt is várja idekint. Mielőtt ugyanis Gergő beköltözött a villába, megismerkedett egy Csilla nevű hölggyel, akivel kialakulóban volt közöttük valami, de mivel kapcsolatuk nagyon friss volt, úgy döntöttek, továbbra is azt kommunikálják a közönség felé, hogy Gergő egyedülálló. A kapuvári fiú azonban nem tudta magában tartani a titkot, és Seherezádénak többször is mesélt arról, hogy odakint van egy lány, aki elvileg rá vár.

– Való igaz, hogy mielőtt Gergő beköltözött, közelebbi kapcsolatba került egy lánnyal. De szinte még alig ismerték egymást, ezért is maradtak abban, hogy nem beszélnek a kialakulóban levő érzelmekről – mondta a Blikknek Donát, Gergő jó barátja.

Kérdés persze, hogy Csilla annak ellenére megvárja-e Gergőt, hogy a fiú egyre inkább belebonyolódik Serivel való kapcsolatába. De persze az is könnyen elképzelhető, hogy ez az egész csak taktika, és Gergő csupán Seherezádé által próbálja fenntartani a  nézők kíváncsiságát.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: