2012-03-30 09:02:33• hírek • Blikk.hu

Sürgősen műteni kell VV Seherezádét!

Óriási szerencse, hogy orvoshoz fordult VV Seherezádé, aki múlt héten véletlenül tudta meg, hogy neki is a betiltott PIP-implantátummal nagyobbították meg a mellét.

A fiatal lányra vizsgálatok sorozata várt, hogy kiderüljön, milyen állapotban van a beültetett szilikon, és hogy milyen mértékű károsodást okozott. Seherezádé fellélegezhet, hogy hamarosan kicserélik a betétet, ugyanis mint kiderült: az egyik implantátum fala annyira roncsolódott, hogy bármelyik pillanatban kilyukadhat.

Ha ez nem lenne elég, máris kitapintható következményei vannak: megduzzadt nyirokcsomói az első intő jelek.Sürgősen meg kell műteni, de még így is kérdéses, hogy időben fek­szik-e kés alá.

– Még nem tudom, hogy mikor tudnak megműteni, mert várnom kell még bizonyos leletek eredményeire. Az ultrahang kimutatta, hogy az egyik szilikon fala nagyon elvékonyodott, és csak idő kérdése volt, hogy mikor kezd el szivárogni a szervezetembe. Már így is óriási bajt okozott, mert csomót is találtak, és pár nyirokcsomómon is érezték, hogy már meg vannak nagyobbodva. Az orvos szerint ez azt jelenti, hogy reakcióba lépett az anyaggal a szervezetem – fejtegette Seherezádé.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: