2013-09-11 15:53:44• hírek • Szatmár.ro

Surányi Botond ismét az X-faktorban

Az Antena 1-en futó X-faktort követően az RTL Klubon futó tehetségkutatóban láthatjuk Surányi Botondot.

A fiatalember neve sok szatmári számára csenghet ismerősként: számos helyi és romániai tehetségkutatón tűnt fel és lett dobogós vagy akár nyertes. Később  nagyobb fába vágta a fejszéjét és szerencsét próbált az X-faktorban is. 2010-ben bejutott az RTL Klubon futó tehetségkutató legjobb száz énekese közé, majd egy év kihagyás után 2012-ben újra jelentkezett, de az első válogató után nem hívták vissza. Ez azért is furcsa, mert pár héttel később a romániai X-faktorba jelentkezett és jutott el az élő showműsorig a zsűri által összeállított Nord-X csapattal.

Botond idén újra szerencsét próbál a magyarországi X-faktorban: a szeptember 7-én vetített adásban fel is tűnt egy pillanatra. Azt nem tudni, hogy a következő adásban mutatják-e, mindenesetre a tehetségkutató honlapján látható a videó a válogatós éneklésről, amellyel négy, továbbjutást érő "igent" szerzett a zsűritől.

Az ifjú énekes szerdán a Szatmár.ro szerkesztőségében járt, hogy meséljen az idei versenyről, illetve arról, hogy mi történt vele a román X-faktor befejezése óta. Elmondta, a Nord-X együttes már nem létezik. Egyrészt mert elég nehezen tudtak együtt dolgozni: különböző munkatempóval haladtak, emiatt lett vége a tévés szereplésnek is. Amikor egy hónap állt a rendelkezésükre, sikerült egy szinte tökéletes produkciót összeállítaniuk, de később, a heti show-k ideje alatt nem mindenki bírta a tempót. Másrészt, egyikük épp most érettségizik, a csapat lánytagja pedig Bukaresten van egyetemen. Surányi azonban nem bánkódik a Nord-X veszte miatt, így szólókarrierjére is jobban tud koncentrálni.

A fiatalember, ha nem épp Budapesten van az X-faktor kapcsán, akkor itthon dolgozik. Vannak fellépései, egyre gyakrabban hívják énekelni - hiszen ismertséget hozott az Antena 1-es tehetségkutató, de a várt sztárságot nem. Emiatt is próbált újra szerencsét a határon túl.

A fellépések viszont nem jelentenek egy biztos alapot - az embert lehet hogy hívják fellépni, lehet hogy nem. Ezért otthoni stúdiójában is dolgozik, zenét szerez, dalszövegeket ír. Lassan összejön a saját lemez anyaga, emellett pedig dalokat ír más előadóknak is.

Az idei X-faktorral kapcsolatban Botond bizakodó: a zsűrinek tetszik a produkciója. Így mi csak arról tudjuk biztosítani őt, hogy szorítunk neki a folytatásban is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: