2009-07-08 10:51:01• hírek • Szatmár.ro

Szoros pontversenyben a karaoke-tehetségek

A karaoke-maraton történetének egyik legszorosabb versenye zajlott július 7-én, kedd este a MusiC'at Pubban. A benevezett versenyzők színvonalas produkciókat adtak elő, megnehezítve így a zsűri döntéshozatalát. Az összesített pontszámok alapján Surányi Botond, Paul Carina és Halász Bea juthatott tovább a fináléba.

A Szatmár.ro és a MusiC'at Pub második karaoke maratonjának, második fordulója nem túlzunk ha azt mondjuk kimagasló sikerrel zárult. A kitűzött célt elértük: hiszen sikerült újabb tehetséges fiatalokat színpadra vonultatni, és lehetőséget biztosítani nekik a nagyobb közönség előtt való bemutatkozásra, emellett pedig tartalmas műsorral szórakoztathattuk a Macskában összegyűlt vendégeket is.

Tizenketten álltak színpadra a július 7-i fordulón, Németh Henrietta, Surányi Botond, Kardos Kinga, Babos Katinka, Lőrincz Krisztina, Veres Catalin, Halász Bea, Paul Carina, Paun Andra, Petrut Bianca, Iosif Patrick és Kovács Norbert versenyeztek.

A végeredmény kialakulásához ezúttal is izgalmakkal teli pillanatok vezettek, hiszen amikor már nyilvánvaló volt, hogy a 36 pontot elért versenyzők Paul Carina és Surányi Botond már befutók, a harmadik továbbjutó kilétét még homály fedte. Paun Andra és Halász Bea mindketten 34 pontot értek el, így „párbajozniuk" kellett a harmadik dobogós helyezésért. Az újabb szereplést követően a zsűri egyöntetű véleménye alapján Halász Bea arathatta le a babérokat.

Tehát az már biztos, hogy a július 21-i döntőn Muntean Radu, Délczeg Csongor, Goie Marius, Surányi Botond, Paul Carina és Halász Bea ott lesznek, akik a partnereink által felajánlott nyereményekért „küzdhetnek" meg egymással.

Kulisszatitokként elárulhatjuk, hogy a The Underskies együttes már talált két olyan szimpatizáns versenyzőt, akik nagy eséllyel pályáznak a reggae-ska együttes „vokalista posztjára".

A július 21-i döntőn a következő nyeremények találnak gazdára:

A verseny győztese a Musikhaus Attila hangszerkereskedés felajánlásával 800 lej kézpénzt tehet zsebre, és költheti arra amire éppen csak akarja. A második helyezett 700 lej értékű utazási csekket nyer, a Solarex Tours Utazási Iroda jóvoltából, amelyet egy általa választott úti célra használhat fel. A harmadik legjobban szereplő versenyző a Consult Scolari Egyesület 540 lej értékű angol nyelvtanfolyamán vehet részt. A dobogós helyezetteket ezúttal is arany, ezüst és bronz mikrofonnal díjazza a Szatmár.ro.


Ezalkalommal is tehetséges énekesek léptek színpadra
Ezalkalommal is tehetséges énekesek léptek színpadra


A különdíjak között az egyik férfi versenyzőnek egy 300 lejes öltönyt ajánl fel a Zitex Kft.  A hölgyeknek a Fitland kedveskedik egy wellness utalvánnyal, amely szintén 300 lej értékű.

Deac Mircea, a Művészeti Iskola igazgatója ezúttal is két különdíjat oszt szét a döntősök között, valakinek lehetősége lesz egy dalt rögzíteni az iskola profi stúdiójában, míg egy másik versenyző ingyen tanulhat egy évig az iskola énektanfolyamán. Mindezeken kívül a Musikhaus Attila hangszerkereskedés is készül meglepetés különdíjakkal. Azt se felejtsük ki a sorból, hogy a MusiC'at Pub minden versenyzőt ingyen itallal bátorít. Ez alkalomból nem csak a versenyzőknek kedveskedünk, ugyanis a Bäckerei Fastus jóvoltából július 21-én, a fináléban a közönséget is meglepjük néhány friss péksüteménnyel.

Ne feledjétek a harmadik fordulóra továbbra is fogadjuk a jatek@szatmar.ro e-mail címen, az Avram Iancu 58 szám alatt található Musikhaus Attila hangszerkereskedés székhelyén, vagy pedig a MusiC'at Pubban a tehetséges fiatalok jelentkezését.


Képgaléria:


Videó hamarosan.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: