2006-08-17 02:57:48• hírek • Szatmár.ro

Superman halott?

 Bukásnak bizonyult, így elképzelhető, hogy nem lesz folytatása a Superman visszatérnek.

Lehet, hogy máris vége a nemrég újraindított Superman-sorozatnak? A tekintélyes Variety című szaklap egyik, a minap megjelent cikkében legalábbis nem zárja ki.

A lap arra alapozza elméletét, hogy mindaz, amit idáig láttunk, hallottunk vagy olvastunk a Superman visszatér készülő folytatásáról – mint például az, hogy Jude Law lenne Zod tábornok –, még túl korainak bizonyult.

A filmnek már csak azért is bizonytalanná vált a folytatása, mert a bevétel-kimutatások alapján elég sokat buktak rajta a készítők. Ennél fogva, ha a stúdió zöld jelzést ad a folytatáshoz, annak sokkal kevesebb pénzből kell elkészülnie.

A forgalmazó Warners és pénzügyi partnere, a Legendary most abban bízik, hogy a DVD- és video-piacon gyorsabb és nagyobb bevételre számíthat, mint a lassabban mozgó jegyeladásokból.

Ha a DVD-eladások beváltják a hozzájuk fűzött reményeket, akkor elképzelhető a Superman visszatér folytatása – a rendező, Bryan Singer szerint 2009-re kerülhetne a mozikba –, de semmiképpen sem lenne olyan drága, mint elődje.

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: