2005-09-21 19:53:34• hírek • Szatmar.ro

SunReflective Technology

A BMW az  ülések és kormánykerekek  felforrósodása elleni megoldása.

A különleges lakkozás, a nemes faanyagok használata és az innovatív technikai megoldások mellett a BMW Individual a különleges színű és tapintású bőrkárpitjairól is nevezetes. A mostani, vadonatúj fejlesztéssel, a SunReflective Technology-val a kabriózást kedvelőknek nyújtanak egy igencsak hasznos kényelmi extrát.
A nyitott autózást kedvelők gyakran szembesülnek azzal a szomorú ténnyel, hogy a tűző napon nyitott tetővel parkoló autójukban elviselhetetlen mértékben felforrósodnak az ülések és a kormánykerék. Ezt képes kiküszöbölni a világújdonságnak számító SunReflective Technology.

Egy különleges eljárásnak köszönhetően megőrzi a bőr természetes tulajdonságait, ugyanakkor a nap sugarainak jelentős részét visszaveri, a felületek sokkal kevésbé hevülnek fel. 25 Celsius fok és e feletti hőmérséklet esetén a hagyományos bőrfelületekhez képest a SunReflective Technology-val kezelt, sötét színárnyalatú bőrburkolatoknál jelentkeztek a legnagyobb különbségek. A világosabb bőrszínek esetében természetesen még jobb eredmények tapasztalhatók. (BMW)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: